Produkty na pleť s obsahom kolagénu

Produkty na pleť s obsahom kolagénu

5.3.2022 Vyp Od

Navštevujete pravidelne kozmetický salón a rôzne ošetrenia pleti? Pre našu pleť je to určite potrebné. Jemná pleť na tvári je častokrát posiata nedokonalosťami a množstvo žien trápi nepríjemné akné. Kozmetický salón a rôzne procedúry môžu na zlepšenie pleti pomôcť. A viete prečo sú kozmetické salóny také úspešné? Lebo používajú kvalitnú kozmetiku, ktorá ošetruje vašu pleť. Tú by ste mali mať ale aj doma a používať každodenne. Množstvo žien starostlivosti o pleť neprikladá väčší dôraz. Ich dennou rutinnou je poväčšine denný krém pod make-up.

pleťová maska

No ak túžite po krásnej prirodzenej pleti je potrebné svoju radu starostlivosti o pleť rozšíriť o ďalšie produkty. Krém na tvár je samozrejme nutnosťou pre každý typ pleti. Aj v prípade, že máte mladú plet bez nedokonalosti, je potrebné používať denný a nočný hydratačný krém. Pokožku si tak udržíte zdravú a sviežu. Pre zrelšiu pleť je dôležité vyberať produkty so zameraním na vyšší vek. Nie je to preto, že by vám výrobcovia chceli dať najavo, že už ste staršie a vaša pleť nie je ako v dvadsiatke. Je to preto, že vaša pleť skutočne už nikdy nebude ako v mladom veku a preto potrebuje inú starostlivosť.

pleťová kozmetika

Dôvodom je najmä zvýšený obsah kyseliny hyalurónovej a kolagénu v produktoch pre zrelšiu pleť. Tieto dve zložky sú súčasťou našich buniek, no vekom sa z tela strácajú. To má za dôsledok menej pružnú a elastickú pleť. Preto sú produkty 50 + zamerané najmä na zvýšený obsah kyseliny hyalurónovej a kolagénu a obohatené o množstvo živín, potrebných pre udržiavanie zdravej pleti. Produktom, ktorý obsahuje všetky tieto dôležité zložky je aj kolagénová maska. Veľa žien na masku stále zabúda. No práve maska na tvár našu pleť dostatočne hydratuje a zabezpečuje dôkladnú výživu. Navštívte stránku a Amourdeadsea.sk a prezrite si ponuku ponúkaných produktov za tie najlepšie ceny.